Archivo de la categoría: 05. Març 2013

L’Alba Masnou queda segona en la final del premi Sambori Òmnium

El dia 17 de març es va entregar el premi Sambori Òmnium al Casal Francesc Macià de Centelles. L’Alba Masnou ha resultatt finalista i ha quedat en 2a posició del concurs on s’hi havien presentat 239 treballs de 51 centres diferents.

alba_masnou2

El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Enhorabona Alba!

alba_masnou1

Anem junts a la Biblioteca a escoltar un conte d’en Pau i la Laia

El proper dissabte dia 16, les autores dels llibres d’en Pau i la Laia explicaran “Les noves aventures d’en Pau i la Laia” a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.

Vols venir a escoltar-les amb nosaltres?

pau i laia

Aprofitarem per conèixer la secció infantil de la Biblioteca i si portes un llibre d’en Pau i la Laia, intentarem que ens el signin.

Ens trobarem el dissabte dia 16 davant de la porta del col,legi petit. Sortirem puntuals a les 10h45. No poden venir nens sols. Cada nen ha d’anar acompanyat d’un adult.

Exit de d’assistència a la jornada de Portes Obertes

El passat dia 02 de març, la nostra escola va organitzar la jornada de portes obertes per donar-se a  conèixer i mostrar al públic en general, les instal·lacions i activitats que es realitzen. Desde l’AMPA, es va col·laborar estretament en la renovació de l’imatge de l’escola d’infantil que va tenir una molt bona acceptació per part dels visitants.

Escola portes obertes

De les diferentes activitats que es van organitzar complementàries a la jornada, una de les que més èxit va tenir, va ser el taller de manualitats a l’escola d’infantil. Aquesta activitat es va organitzar desde l’AMPA i va superar totes les expectatives d’assitència que es tenien.

Ninot taller manualitats
Com el darrer any, on ens va visitar la Pilarin Bayés, aquest any li va tocar el torn a l’actor i cantautor Joan Crosas. Els alumnes de l’activitat extraexcolar de guitarra, varen interpretar un recull de cançons on al final el mateix Joan Crosas també hi va intervenir.

Sala d'actes- concert guitarra

Una jornada de portes obertes rodona on tothom hi va ser benvingut!