Archivo de la categoría: 02. Juny 2013

Exit d’assistència a la festa de final de curs

Aquest passat dia 14, es va cel•lebrar la festa de final de curs. La gent que va assistir-hi, va estar molt participativa en tots els actes que es van organitzar. La primera edició del Reciclamercat va ser tot un èxit, tant en l’apartat de donacions com de participació de gent interessada en comprar articles a molt bon preu. Paral•lelament es va fer la demostració de guitarra i la funció de l’obra de teatre. Finalment, l’espectacle de màgia del Mag Nani, va amenitzar la vetllada.

Gràcies a tots els pares, mares, alumnes i professors que hi vàreu venir. Esperem que l’any vinent poguem tornar a repetir-ho.

Activitats programades des de l’AMPA final de curs 2012-2013

Ja s’acosta el final de curs i des de l’AMPA hem organitzat el sopar de final de curs per cel·lebrar-ho. Aquest any, a banda de les activitats habituals (atiivtats esportives, actuació de guitarra i representació de l’obra de teatre), s’organitzarà la 1a edició del Reciclamercat. Aquest mercat d’ocasió de material i equipament escolar, neix amb l’objectiu de poder ajudar a les famílies de l’escola a reduir la despesa que suposa l’inici d’un nou curs.

Animeu-vos a participar!

Els dies de recollida del material de donació per el Reciclamercat són el dia 10, 11 i 12 podeu consultar els horaris aquí

Per la compra dels tiquets del sopar us podeu adreçar a la porteria de l’escola petita, teniu temps fins el dia 12. Podeu veure el flyer del sopar aquí