Archivo de la categoría: 10. Octubre 2012

El concurs del logo per l’AMPA es prorroga fins els dia 9 de novembre

El concurs del logo per l’AMPA s’ha prorrogat fins el pròxim dia 9 de novembre. Així doncs teniu fins aquest dia per presentar els dissenys per optar al magnífic premi de la tablet Android que rebrà el guanyador del disseny escollit i que s’entregarà el dia de l’Assemblea general de l’AMPA el pròxim 15 de novembre. Queden pocs dies, animeu-vos a participar!

Consulteu les bases del concurs aqui

Finalitza la ronda de presentació del pla anual del curs 2012-2013

Ahir dia 25 d’Octubre, va finalitzar les rondes de presentació del pla anual del curs de l’escola per l’any 2012-2013. Aprofitant l’avinentesa de les diferents  presentacions organitzades per l’escola, es va projectar el video de presentació de l’AMPA. Sembla que aquesta presentació, ha tingut una bona acollida i pot donar un impuls important a les activitats que promou l’AMPA.

Recordem que el proper dia 31 a les 20:00 es farà la sessió formativa teòrico-pràctica de l’ús del Twitter per a mares, pares i professors que vulguin participar-hi. Recordar-vos que és important que porteu el vostre smartphone per si voleu provar-ho “in situ” i que aquesta jornada és totalment gratuïta! Animeu-vos!

 

Sessió formativa per a pares i mares per l’ús twitter AMPA

Desde l’AMPA volem ensenyar a utilitzar les noves eines de comunicació que tenim a l’abast. Per això un cop presentada la nova web de l’AMPA, volem anar un pas més enllà i donar a conèixer a tots els pares i mares que vulguin com fer servir el twitter de l’AMPA. Es farà una xerrada formativa juntament amb una sessió pràctica de l’ús d’aquesta eina de comunicació el pròxim dia 31 d’octubre a les 20:00 a la sala d’actes de l’escola.

Us hi esperem!