Archivo de la categoría: 09. Novembre 2012

Èxit d’assistència a l’Assemblea de pares i mares

Ahir al vespre es va celebrar l’Assemblea de l’AMPA amb un èxit d’assistència que va fer que la biblioteca de l’escola, quedés justa per encabir als assistents. Seguint l’ordre del dia, es van procedir a llegir l’acta de l’Assemblea anterior, es va comentar l’estat de comptes del curs anterior i la situacio de la junta, també es varen aprovar els nous estatus de l’AMPA  sense cap al·legació i es va presentar el pressupost per el curs 2012-2013, aprovat per unanimitat.

Aprofitant l’Assemblea de l’Ampa, es va renovar el càrrec de president de la junta, éssent a partir d’ara en Carles Camprubí la persona que desenvoluparà aquest càrrec. El president sortint, Carles Garcia, passarà a integrar-se com a vocal de la comissió de festes. La resta de l’organització de la junta no va canviar.

El nou projecte Himàlaia va ser presentat com a mitjà vehiculador de les accions que s’empendran desde l’AMPA desde ara fins la durada total del projecte. Aquesta durada s’ha estimat en 4 anys. Aquest projecte consta de diferents apartats, alguns dels quals, ja s’han començat a aplicar i que s’aniran desenvolupant mentre duri aquest període.

Els apartats activats són: Conexi-nos, Implica’T i Llegeix amb mi. Us anirem informant de l’evolució d’aquests apartats per a que col·laboreu i us impliqueu en l’educació del votre fill o filla.

També es va donar el premi al disseny del logo de l’AMPA. L’alumne de 2n d’ESO, Thaïs Tomàs Miguel, ha estat la guanyadora del amagnífica tanlet Android. El seu disseny ha estat escollit guanyador d’entre les 52 propostes que hi ha hagut. Enhorabona Thaïs!

 

Assamblea de pares i mares 2012

El pròxim dia 15 de novembre, es realitzarà l’Assamblea General de l’AMPA. La reunió començarà a un quart de nou (20:15) en primera convocatòria i a dos quarts de nou (20:30) en segona convocatòria. L’ordre del dia és el següent:

1. Lectura i aprovació, si s’escau de l’acta de l’Assemblea General Ordinària del curs anterior

2. Estat de comptes curs 2011-2012

3. Informe de les activitats extraescolars

4. Informe sobre l’estat de la Junta de l’Associació

5. Elecció del nou President de la Junta

6. Aprovació nous estatuts AMPA

7. Pla d’actuació del curs 2012-2013

8. Entrega de premi concurs logo AMPA

9. Torn obert de preguntes

Així doncs, us emplaçem a que vingueu la reunió per poder conéixer el nou projecte 2012-2013.