L’Alba Masnou queda segona en la final del premi Sambori Òmnium

El dia 17 de març es va entregar el premi Sambori Òmnium al Casal Francesc Macià de Centelles. L’Alba Masnou ha resultatt finalista i ha quedat en 2a posició del concurs on s’hi havien presentat 239 treballs de 51 centres diferents.

alba_masnou2

El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Enhorabona Alba!

alba_masnou1

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>