Nova xerrada 15 d’abril : Afectivitat i Sexualitat per a totes les edats (o de com viure amb mutants del planeta Sexe!)

  • Lloc: Sala d’actes Col·legi Sagrat Cor
  • Dia: 15 d’abril del 2013 
  • Hora: 20:30 hores

Vivim en un Planeta Sexe –mitjans de comunicació, publicitat, pel·lícules, Internet, cançons…-, però la sexualitat no apareix sobtadament a l’adolescència (encara que es llavors quan els nostres fills i filles esdevenen “mutants”), sinó que va lligada al desenvolupament afectiu al llarg de tota la vida. Pares i mares hem de conèixer aquest procés i saber com i quan intervenir-hi, amb discreció, naturalitat, sentit comú i sentit de l’oportunitat.

Aquesta xerrada proposa conceptes, recursos, reflexions i estratègies que són d’utilitat en edats molt diverses.

La xerrada anirà a càrrec de a càrrec de Juanjo Fernández Sola, té una durada d’una hora i mitja i s’imparteix amb el suport d’una dinàmica presentació de PowerPoint.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>