Activitats programades des de l’AMPA final de curs 2012-2013

Ja s’acosta el final de curs i des de l’AMPA hem organitzat el sopar de final de curs per cel·lebrar-ho. Aquest any, a banda de les activitats habituals (atiivtats esportives, actuació de guitarra i representació de l’obra de teatre), s’organitzarà la 1a edició del Reciclamercat. Aquest mercat d’ocasió de material i equipament escolar, neix amb l’objectiu de poder ajudar a les famílies de l’escola a reduir la despesa que suposa l’inici d’un nou curs.

Animeu-vos a participar!

Els dies de recollida del material de donació per el Reciclamercat són el dia 10, 11 i 12 podeu consultar els horaris aquí

Per la compra dels tiquets del sopar us podeu adreçar a la porteria de l’escola petita, teniu temps fins el dia 12. Podeu veure el flyer del sopar aquí

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>