Enquesta de satisfaccio AMPA

Per saber com s’està fent la tasca des de l’AMPA, s’ha impulsat una consulta per mitjà d’una enquesta escrita, adreçada als pares i mares dels alumnes per tal de conèixer les inquetituds i suggererències que poden fer  de cara millorar la seva representació davant de l’escola. Aquesta enquesta es va repartir el passat 24 de maig i es van recollir els resultats durant la setmana següent. Els resultats de les enquestes es gestionaran i a la propera assamblea general de l’AMPA es comentaran.

Gràcies a tots els que hi heu participat!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>