Sessió formativa per a pares i mares per l’ús twitter AMPA

Desde l’AMPA volem ensenyar a utilitzar les noves eines de comunicació que tenim a l’abast. Per això un cop presentada la nova web de l’AMPA, volem anar un pas més enllà i donar a conèixer a tots els pares i mares que vulguin com fer servir el twitter de l’AMPA. Es farà una xerrada formativa juntament amb una sessió pràctica de l’ús d’aquesta eina de comunicació el pròxim dia 31 d’octubre a les 20:00 a la sala d’actes de l’escola.

Us hi esperem!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>