Exit d’assistència a la festa de final de curs

Aquest passat dia 14, es va cel•lebrar la festa de final de curs. La gent que va assistir-hi, va estar molt participativa en tots els actes que es van organitzar. La primera edició del Reciclamercat va ser tot un èxit, tant en l’apartat de donacions com de participació de gent interessada en comprar articles a molt bon preu. Paral•lelament es va fer la demostració de guitarra i la funció de l’obra de teatre. Finalment, l’espectacle de màgia del Mag Nani, va amenitzar la vetllada.

Gràcies a tots els pares, mares, alumnes i professors que hi vàreu venir. Esperem que l’any vinent poguem tornar a repetir-ho.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>