Finalitza la ronda de presentació del pla anual del curs 2012-2013

Ahir dia 25 d’Octubre, va finalitzar les rondes de presentació del pla anual del curs de l’escola per l’any 2012-2013. Aprofitant l’avinentesa de les diferents  presentacions organitzades per l’escola, es va projectar el video de presentació de l’AMPA. Sembla que aquesta presentació, ha tingut una bona acollida i pot donar un impuls important a les activitats que promou l’AMPA.

Recordem que el proper dia 31 a les 20:00 es farà la sessió formativa teòrico-pràctica de l’ús del Twitter per a mares, pares i professors que vulguin participar-hi. Recordar-vos que és important que porteu el vostre smartphone per si voleu provar-ho “in situ” i que aquesta jornada és totalment gratuïta! Animeu-vos!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>