Exit d’assistència a la primera sessió del cicle “Llegeix amb mi”

Avui ha començat el cicle “Llegeix amb mi” per fomentar la lectura entre els més menuts amb un èxit d’assitència. Prop de 60 nens i nenes de les línies de P3, P4, P5, 1r. i 2n, juntament amb els seus pares, han assistit a aquesta primera sessió. S’ha exposat el funcionament del projecte als pares i mares assistents i al final de la reunió s’ha llegit un conte als nens que havien vingut. També s’ha recomanat una sèrie de llibres que poden resultar adeqüats  per les diferents edats dels infants ara que s’acosten les vacances de nadal i el Tió o els Reis porten regal.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>