Presentat el llibre ‘Relats de pissarra a tentipotenti’

El passat diumenge, dia 2 de desembre, es va presentar a ‘La Central’ el llibre ‘Relats de pissarra a tentipotenti’. El llibre ha estat realitzat pel professor de la nostra escola, Jordi Barrera Arboix, i alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat, aquests últims exalumnes del centre.
Els dibuixos són de Gemma Uribe i els joves dibuixants són: Fran Díaz, Lídia Rivera, Irene Blancafort, Alba Masnou, Martí Catalan, Miriam Rosa, Marta Ayats, Aida Raurell, Nil Freixa, Irene Casas, Irene Sureda, Adrià Fernández, Elisabet Compte, Sergi Rafael i Carla Vilardell

Veuer article del diari El 9 Nou aqui

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>