Exit d’assistència a la segona sessió de “Llegeix amb mi”

Avui, dia 22 de Gener, s’ha realitzat la segona sessió del cicle de lectura infantil “Llegeix amb mi” impulsat per l’AMPA. El tema d’avui ha estat comentar els contes i llibres que ha cagat el tió o els han passat els Reis Mags als nens i nenes assitents. Després se n’ha llegit algun i se n’ha comentat els aspectes amb els nens i nenes que han vingut.

Un cop més consolidada, l’activitat del “llegeix amb mí”, passa a tenir un calendari programat d’activitats. El calendari us el podeu descarregar aqui.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>