Exit de d’assistència a la jornada de Portes Obertes

El passat dia 02 de març, la nostra escola va organitzar la jornada de portes obertes per donar-se a  conèixer i mostrar al públic en general, les instal·lacions i activitats que es realitzen. Desde l’AMPA, es va col·laborar estretament en la renovació de l’imatge de l’escola d’infantil que va tenir una molt bona acceptació per part dels visitants.

Escola portes obertes

De les diferentes activitats que es van organitzar complementàries a la jornada, una de les que més èxit va tenir, va ser el taller de manualitats a l’escola d’infantil. Aquesta activitat es va organitzar desde l’AMPA i va superar totes les expectatives d’assitència que es tenien.

Ninot taller manualitats
Com el darrer any, on ens va visitar la Pilarin Bayés, aquest any li va tocar el torn a l’actor i cantautor Joan Crosas. Els alumnes de l’activitat extraexcolar de guitarra, varen interpretar un recull de cançons on al final el mateix Joan Crosas també hi va intervenir.

Sala d'actes- concert guitarra

Una jornada de portes obertes rodona on tothom hi va ser benvingut!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>